Kuinka purkaa rakentamis- ja sisustussuma?


Blogin juonena on löytää ja muodostaa kirjoittajalle vertaistukiryhmä, jolle pääsis purkamaan valtavaa rakentamis- ja sisustussumaa päästä. Töissä pitää keskittyä töihin eli työkavereille ei pysty avautumaan, ystävillä on erit elämäntilanteet eikä niitä välttämättä kiinnosta valitakko basic ikkunat kermankeltaisina feikkiristikoinnilla vai satsaisko aidompaan vaihtoehtoon eikä facebookin rakennusryhmissäkään viittis olla koko ajan esillä. Välillä kuulen mieheltäkin, että mielipide pitää kysyä vähän joka asiaan, mutta lopulta vastauksella ei ole merkitystä, koska olen päätökseni jo tehnyt.


Rakennusprojekti 1.0

Rakensimme viimeksi taloa vuonna 2014 ja sen suunnittelun alkaessa olin vain 21-vuotias tytönhupakko. Väitän, että tuo rakentamisprosessi nuorella iällä opetti tätä hupakkoa paljon. Opin pitämään puoliani ja toihan se elämään  toisenlaista yleissivistystä asiaan joka kiinnosti. Opiskeluaikoina asuin vuosia kerrostaloasunnossa, mutten koskaan oppinut sille. Kyllä oli ruhtinaallista asua parikymppisenä itselaitetussa omakotitalossa jo pelkästään ajatuksella, että auton sait jättää keskellä pihaa vaikka poikittain, eikä siihen kukaan puuttunut. Ja olihan sitä tottunut lapsuudenkodissa omakotitaloelämän autuuteen.


Rakennusprojekti 2.0

Tulevana kesänä on suunnitelmissa aloittaa uusi talonrakennusprojekti, mutta suunnitelmissa on myös toteuttaa se aivan toisella tyylillä kuin aikaisemmin. Pitkästä tavarasta itse tehden niin paljon, kuin aikaa ja rahkeita riittää, sekä päästä toteuttamaan niitä rakennus- ja sisustusteknisiä unelmia, joita edellinen muuttovalmisprojekti ei mahdollistanut.
jenkkitalo-inspiraatio
Taloinspiraatiota. Kuvat: AtlantashomemagOnekingslanePinterest



Vuosia tästä asiasta on haaveiltu, sitten päätetty toteuttaa, kunnes taas peräännytty ja lopulta unohdettu. Muttei toki unohdettu kauaksi, sillä oravanpyörä pään sisässä on aloittanut pyörimisensä useamman kerran uudelleen. Ja kas, nyt on blogi avattu. Katsotaan mihin tämä tästä kehittyy, toivottavasti herättäen mielenkiinnon myös muita aiheesta kiinnostuneita kohtaan.
Follow my blog with Bloglovin

You May Also Like

0 kommenttia